Tuesday

ShoPPing RAYA lagi~`


Tuesday
Salam..

Story pasal shopping raya lagi leh? Mestila leh..hehe~

Weekend baru ni kitorang g shopping baju raya budak comel tu lagi kat Parkson Subang Parade. Ramai gak orang. Macam biasa la bawa stroller untuk fareesya. Tapi xguna pon. Menyumbang kepada kesesakan. Hehe~

Puasla aku dok membelek2 baju. Tema purple ok..akhirnye dapat dress yang sangat comel by Baby Kiko. Pejam mata jela ngan harganye. Janji puas ati. Maklumla, anak ibu first time nak beraya ngan ibu & ayah. Hihi;)


 ihsan babykiko.. comelkan??

 ihsan babykiko.. puple!!


Niat nye nak beli satu je baju untuk dak kecik tu. Haritu dah 2 helai baju dah beli. Tapi tergoda gak ngan satu baju ni. So, amik jela.

Baju aku susah tol nak cari. Saiz xde..waa~~saiz aku dh ++ la.. xsangka wei. Tapi terpaksa terima hakikat..huhu~ last2 dapatla ape yang ade je. Janji puple. Hampeh~

Betul2 shopping weekend aritu. Kuar kol 12pm, balik kol 9pm.. giler!!huhu~
Aku memang weak sangat. Menyusukan anak plak tu. Rasa nak pengsan ok. Buka puasa dalam kereta jek. Kat parking Giant Stadium Shah Alam. Sebelum tu kitorang tawaf bazaar ramadhan Stadium Shah alam. Besar sangat. Xlarat aku. Incik suami dokong dak montel tu. Sakit tangan. Huhu~ Pas buka, sambung lagi shopping kat Giant tu..hihi~



1 comments:

Akito Boron said...

shopping sakan ni. raya pun sakan jugak kan